Κάνε εγγραφή στο Newsletter και κέρδισε -15% στην πρώτη σου αγορά
Κάνε εγγραφή στο Newsletter και κέρδισε -15% στην πρώτη σου αγορά

Επιστροφές – Αλλαγές

Πολιτική Επιστροφών

 

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας.

Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέτες και την αρχική τους συσκευασία.

Οι επιλογές επιστροφών είναι οι ακόλουθες:

 Α) Αλλαγή με άλλο προϊόν

Β) Πιστωτικό για μελλοντική αγορά

Γ) Επιστροφή χρημάτων*

 

Διαδικασία επιστροφής

Αμπαλάρετε τα προϊόντα με σίγουρο τρόπο, στην αρχική τους συσκευασία εάν γίνεται.

Συμπληρώστε το ειδικό ηλεκτρονικό  Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είτε στο ιστορικό παραγγελιών σας είτε πατώντας εδω προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας  εξυπηρετήσουμε.

Στην ηλεκτρονική  «ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ» σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

  • Αλλαγή
  • Λάθος προϊόν
  • Ελλατωματικό προϊόν
  • Πιστωτικό για μελλοντική αγορά
 
 

Α) Αλλαγή με άλλο προϊόν

Αλλαγή Προϊόντος με άλλο προϊόν (η πρώτη επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ με ACS). Σε περίπτωση που διαμένετε εντός Αθηνών, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος και στο φυσικό κατάστημα, με περιθώριο ενός μήνα από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Για πραγματοποίηση αλλαγής με ίδιο η άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα πρέπει να μας ενημερώσετε για τα προϊόντα που επιθυμείτε με email στο millebacini1984@gmail.com η τηλεφωνικά στο 210 4960043.

Β) Πιστωτικό για μελλοντική αγορά

Πιστωτικό για μελλοντική αγορά ( πρώτη επιστροφή ΔΩΡΕΑΝ με ACS). Με την επιστροφή του προϊόντος σας αποστέλλουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ένα “Kουπόνι δώρου” που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων που επιστρέψατε. Το κουπόνι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μελλοντική σας αγορά εντός 365 ημερών και περισσότερες από μια φορές μέχρι εξαντλήσεως της αξίας του.

 

Γ) Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για Ελαττωματικό ή λάθος προϊόν

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Υποχρεωτικό για την επιστροφή χρημάτων είναι να έχετε μέσα στο δέμα που επιστρέφετε την απόδειξη αγοράς . Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται από τις τράπεζες Alpha η Εθνική. Εάν δηλώσετε τραπεζικό λογαριασμό στην ίδια τράπεζα δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Για επιστροφές χρημάτων σε άλλες τράπεζες, αν υπάρχει επιβάρυνση από την τράπεζα σας δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς. Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων με χρέωση της εταιρείας δεν θα γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής από Κύπρο το ποσό θα συμψηφίζεται με τα μεταφορικά έξοδα.

* Τυχόν μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται!

Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται στo φυσικό μας κατάστημα.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στα ακόλουθα στοιχεία:

MILLE BACINI

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΤΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗ

ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ 77, 18120 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ- ΑΤΤΙΚΗ

Τηλέφωνο: 210 4960043

Κάνε εγγραφή στο Newsletter και κέρδισε -15% στην πρώτη σου αγορά
Κάνε εγγραφή στο Newsletter και κέρδισε -15% στην πρώτη σου αγορά
ACCOUNT
Wishlist
Login
Create an account

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow Chevron

Καλάθι Αγορών 0